Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησης. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με το GDPR. Ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου.

Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαφάνισε όλες τις αλλεργίες αφαιρώντας 1 μόνο τρόφιμο από τη διατροφή σου!

музыкальные шаблоны Joomla
android новости
торрент
игровой портал
авто портал
игровой портал
Εξαφάνισε όλες τις αλλεργίες αφαιρώντας 1 μόνο τρόφιμο από τη διατροφή σου!

Οι αλλεργίες δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης εάν υποθέσουμε ότι αποτελούν αυτοάνοση ασθένεια του οργανισμού. Ξεκινούν δηλαδή χωρίς κάποια αιτία σε οποιαδήποτε στιγμή και ηλικία. Φυσικά αυτή η "μη εξηγηση" προέρχεται από την Κλασική Ιατρική αλλά εάν το δούμε από τη σκοπιά της Εναλλακτικής Ιατρικής στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο ποσοστό των ασθενειών μας προέρχεται από ψυχοσωματικά αίτια, ακόμα και οι αλλεργίες. Φυσικά τα ψυχοσωματικά επηρρεάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό η κακή ποιότητα της διατροφής μας και η έλλειψη γνώσης για το τι πρεπει να τρώμε, πότε και γιατί;

Στο συγκεκριμένο άρθρο δε θα εμβαθύνουμε στα αίτια έναρξης των αλλεργιών αλλά στον τρόπο εξάλειψης αυτών με εναλλακτικούς & ολιστικούς τρόπους. Η μαγική λέξη είναι ΓΑΛΑ stop!

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε είναι να καταναλώνουμε γαλακτοκομικά προιόντα ζωικής προέλευσης σε μεγάλη ηλικία. Τα μωρά και τα βρέφη έχουν την ανάγκη γάλακτος γιατί αυτά αποτελούν τη μόνη πηγή θρέψης τους. Όμως αν παρατηρήσουμε ακόμα και το ζωικό βασίλειο κανένα είδος δε καταναλώνει γάλα μετά την απογαλάκτισή του, εξού και η έννοια της από-γαλάκτισης.

Φυσικά, μπορούμε να καταναλώσουμε γαλακτοκομικά αλλά με προσοχή στην προέλευση τους. Προτιμήστε γάλα από αμύγδαλο, καρύδα, σόγια ή κάποια φυτική πηγή. Αν προτιμάτε ζωικής προέλευσης επιλέξτε κατσικίσιο που είναι πιο συμβατό με το μητρικό γάλα. Αλλάξτε έστω για ένα 3μηνο τη διατροφή σας και δείτε διαφορά στις αλλεργίες.

Αν αντιμετωπίζετε περαιτέρω προβλήματα υγείας ζητήστε τη γνώμη του ειδικού για να σας κατευθύνει σωστά!

 

Βρες βιολογικές τροφές & Φυτικό Γάλα εδώ!

 

Γράφει η

Αγγελική Κοσκερίδου-Νιάρχου

HND in Counselling Psychology - D. Systemic & Family Therapy
Adv.Diploma Herbal Medicine - Founder of Holistic Healing A.P.D.
Reiki Ms. T. - E-RYT 200 Yoga Alliance Instructor

шаблоны joomla недвижимость

Πολυμέσα

Template Design © EBMTEAM MARKETING CO.