Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησης. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με το GDPR. Ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου.

Menu
Πως να περάσουμε ξέγνοιαστα & ευχάριστα τις γιορτές των Χριστουγέννων από την Κοσκερίδου Αγγελική

Πως να περάσουμε ξέγνοιαστα & ε…

Οι γιορτές των Χριστουγέν...

Tourism Awards - Βραβείο Καινοτομίας στον Ιαματικό Τουρισμό για την ΟΛΟΝ

Tourism Awards - Βραβείο Καινοτομία…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   &nbs...

Σεμινάριο Μεθόδου Infotherapy στο Βόλο 6-8/10

Σεμινάριο Μεθόδου Infotherapy στο Β…

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ   ΣΕΜΙΝΑΡ...

Το μυστικό για να αποκτήσεις την τέλεια σχέση με το σύντροφό σου!

Το μυστικό για να αποκτήσεις την τέ…

Γράφει η Αγγελική Νιάρχου...

Κατάθλιψη - Νόσος ή Ψυχική Διάθεση; | Δρ Αγγελική Νιάρχου

Κατάθλιψη - Νόσος ή Ψυχική Διάθεση;…

Γράφει η Αγγελική Νιάρχου...

Έρωτας vs Αγάπη - Όλη η πραγματικότητα γύρω από το θέμα "Είμαι/Δεν Είμαι Ερωτεμένος" | Δρ Αγγελική Νιάρχου

Έρωτας vs Αγάπη - Όλη η πραγματικότ…

Αγάπη εναντίον Έρωτα και ...

Ψυχικός πόνος, μοναξιά & ανθρώπινες σχέσεις | Δρ Αγγελική Νιάρχου

Ψυχικός πόνος, μοναξιά & ανθρώπ…

Γιατί τόσος πόνος; Γιατί ...

19η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της παιδικής κακοποίησης- Εκατοντάδες τα περιστατικά βίας στην Ελλάδα

19η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά…

Η 19η Νοεμβρίου έχει καθι...

Children Inherit Intelligence From THIS Parent!

Children Inherit Intelligence From …

Most of us generally assu...

«Ο θάνατος της ομιλίας»: Μια υπέροχη animation ταινία για την επικοινωνία (Βίντεο)

«Ο θάνατος της ομιλίας»: Μια υπέροχ…

Μια μικρού μήκους animati...

Prev Next

Αρχαία μέθοδος αποτρίχωσης ανέξοδη & αποτελεσματική!

Αν νομίζετε πως η αποτρίχωση είναι ένα φαινόμενο που απασχολεί μόνο τις σημερινές γυναίκες, κάνετε λάθος! Μια μικρή αναζήτηση στο internet αρκεί για να διαπιστώσετε ότι οι γυναίκες- ιδίως στην Ανατολή- από αρχαιοτάτων χρόνων είχαν ανακαλύψει τον τρόπο για να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Και να, που το παρελθόν συναντά το παρόν και αυτή η αρχαία περσική μέθοδος αποτρίχωσης έρχεται ξανά στο προσκήνιο και μάλιστα κάνοντας μια δυναμική επιστροφή!

Πρόκειται για τη μέθοδο sugaring, αποτρίχωση με ζάχαρη- ναι καλά διαβάζετε, με ζάχαρη- που είναι ίσως η πιο φυσική, ανέξοδη μέθοδος με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα με το ξυραφάκι. Είναι μια εναλλακτική λύση για την αποτρίχωση με κερί που χρησιμοποιεί μια ζεστή, παχιά πάστα με κύριο συστατικό τη ζάχαρη και άλλα φυσικά υλικά. Είναι υποαλλεργική, ενώ καθίσταται μια εξαιρετική επιλογή για το ευαίσθητο δέρμα.

Αν, λοιπόν, θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε το sugaring, τότε θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα , ένα θερμόμετρο μαγειρικής και μόλις 3 συστατικά:

2 φλιτζάνια ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1/4 φλιτζάνι καθαρισμένο νερό

Ρίξτε όλα μαζί τα συστατικά σε μια κατσαρόλα και βάλτε τη σε μέτρια φωτιά. Μόλις το μείγμα αρχίζει να βράζει, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε μέχρι το μείγμα να φτάσει 120με 130 βαθμούς Κελσίου (250 βαθμούς Φαρενάιτ), φροντίζοντας πάντα να ανακατεύετε αρκετά συχνά. Στη συνέχεια, βγάλτε το μείγμα από τη φωτιά, αφήστε το να κρυώσει για λίγο και μεταφέρετέ το σε ένα γυάλινο βαζάκι. Προσοχή, μόνο όταν το μείγμα φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου είναι έτοιμο για χρήση- ποτέ όταν είναι ακόμη πολύ ζεστό! Εφαρμόστε πάνω στις τρίχες- μπορείτε και χωρίς υφασμάτινες λωρίδες, απλά φορώντας ένα γάντι- και τραβήξτε προς τη φυσική κατεύθυνση των τριχών σας.

Πηγη: parapolitika.gr

Διαβάστε περισσότερα...

12 εύκολα τρικ για να κρύψεις την κυτταρίτιδα και την κοιλίτσα στην παραλία

Σου βρήκαμε απλά και δοκιμασμένα κόλπα για να καλύψεις τις ατέλειες εκεί που όπου ο ήλιος τα φανερώνει όλα: στα πρώτα μπάνια.

Από τη Νανά Χατζή

Δεν ξέρω γιατί, αλλά την ώρα που μπαίνω και βγαίνω στη θάλασσα έχω παρατηρήσει οτι όλα τα μάτια γυναικεία και αντρικά είναι καρφωμένα επάνω μου. Και όχι, δεν είναι ιδέα μου. Παρατήρησέ το κι εσύ. Οταν μια γυναίκα αφήνει την πετσέτα ή την ξαπλώστρα και κατευθύνεται προς τη θάλασσα ασυναίσθητα δεν την παρατηρείς εξονυχιστικά;

Αν έχει κυτταρίτιδα, αν έχει "ψωμάκια", αν της πάει το μαγιό, πώς περπατάει. Όλα σε κλάσματα δευτερολέπτων και με την ευκολία οτι εκείνη δεν ξέρει ότι την βλέπεις. Και οι άντρες βέβαια μας χαζεύουν, αλλά για τους δικούς τους λόγους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μαγέψεις όλα τα βλέματα και με μερικά εύκολα τρικ να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Δείτε εδώ το προιόν που εξαλείφει την κυτταρίτιδα από την 1η εφαρμογή

Για να φαίνεται πιο στητό το στήθος σου:

Προτίμησε μαγιό που δένει στο λαιμό και όχι μαγιό με τιράντες. Την ώρα που θα σηκωθείς για να μπεις στο νερό, σφίξε και ανασήκωσε όλο το σουτιέν λίγο παραπάνω ακόμη κι αν λίγο σε ενοχλεί. Θα το χαλαρώσεις μετά μέσα στο νερό. Την ώρα που βγαίνεις από τη θάλασσα έτσι κι αλλιώς το κρύο νερό έχει κάνει τη δουλειά του και το στήθος σου δείχνει από μόνο το σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι είναι στην πραγματικότητα. Βγαίνοντας λοιπόν σήκωσε ψηλά και τα δύο χέρια προσπαθώντας να στραγγίξεις τα μαλλιά σου. Με τα χέρια σηκωμένα, το στήθος ανεβαίνει περίπου 3 εκατοστά! Στο δρόμο προς την ξαπλώστρα σου συνέχισε να ασχολείσαι με τα μαλλιά σου και να τα στραγγίζεις. Η δύναμη που βάζεις στα χέρια δείχνει τα μπράτσα σου πιο γραμμωμένα. Πρόβαρε αυτή την κίνηση στον καθρέφτη και θα δεις τη διαφορά και μόνη σου. Μιλάμε για το απόλυτο tip ανύψωσης στήθους!
Για να κρύψουμε την κοιλίτσα:

Δεν επιλέγουμε ολόσωμο μαγιό. Μπορεί να νομίζεις οτι το ολόσωμο κρύβει, αλλά τελικά τονίζει. Η στάση που κολακεύει την κοιλίτσα και τη δείχνει λίγο πιο flat είναι όταν είμαστε ξαπλωμένες ανάσκελα στην πετσέτα και ακουμπάμε στους αγκώνες. Αποφεύγουμε τις μπύρες και τις τσίχλες στην παραλία γιατί φέρνουν απίστευτο φούσκωμα. Ισια η πλάτη: η σωστή στάση του σώματος βοηθά να δείχνεις ψηλότερη και με πιο επίπεδη κοιλιά.
Για να μην πέφτει το μάτι στην κυτταρίτιδα και στα παχάκια:

Δεν βάζεις παρεό στη μεση. Είναι σαν να λες “είμαι παχιά και θέλω να το κρύψω.”

Το ίδιο λάθος  κάνουμε το χειμώνα με το πουλόβερ που δένουμε στη μέση. Ενα μίντι φορεματάκι σε γραμμή άλφα όσα παραπανήσια κιλά κι αν διαθέτουμε, δείχνει γυναίκα με αυτοπεποίθηση και όπως όλες ξέρουμε η αυτοπεποίθηση είναι το παν. Αν θέλεις οι μηροί σου να φαίνονται  πιο γραμμωμένοι,  μπες μέσα στο νερό μέχρι τη μέση του μηρού και ξεκίνα περπάτημα μέσα στη θάλασσα. Η αντίσταση του νερού θα τονώσει τη γράμμωση στα πόδια και το μαύρισμα σε συνδυασμό με το λάδι και το αντηλιακό που απλώνεις, θα κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και σέξι και το μπούτι αυτόματα να δείχνει πιο σφριγηλό! Για την κυτταρίτιδα δεν υπάρχει καλύτερο φυσικό τζακούζι από το κύμα. Απλά ξαπλώνεις μπρούμυτα εκεί που σκάει το κύμα και το αφήνεις να κάνει τη δουλειά του.

 

Πηγή: joytv.gr

Διαβάστε περισσότερα...

Εφτασε το καλοκαίρι... Πως θα αποκτήσω τέλειο μαύρισμα & θα προστατεύσω το δέρμα μου με 4 μόνο φυσικά συστατικά από το ντουλάπι μου!

Το καλοκαίρι εφτασε... 

Ο ήλιος μας φτιάχνει τη διάθεση..

Ο ήχος από τα κύμματα της θάλασσας μας ηρεμούν..

Μπορεί να ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης αλλά η υπέροχη διάθεση του καλοκαιριού δε μας πτοεί και μας βάζει στη διαδικασία να βρούμε πιο οικονομικές και πιο αποτελεσματικές λύσεις για να προστατεύσουμε και να ενυδατώσουμε το δέρμα μας φυσικά.. με συστατικά που μπορούμε να βρούμε και στο ντουλάπι μας!!

Μη χάνετε λοιπόν την ευκαιρία και ακολουθείστε την παρακάτω συνταγή για να αποκτήσετε ένα υπέροχο δέρμα και να το διατηρήσετε καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

Θα χρειαστείτε:

1/2 κούπα παρθένο Ελαιόλαδο

1 κούπα λάδι καρύδας 

1 κούπα αμυγδαλέλαιο 

1 κούπα χυμό καρότου

 

Τρόπος χρήσης:

Αναμειγνύεται τα 3 λάδια σε ένα γυάλινο μπουκάλι της επιλογής σας και το αλείφεται στο σώμα σας κάθε βράδυ.

Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε το χυμό καρότου σε αυτό ή να βάλετε το χυμό καρότου με λίγο λάδι καρύδας σε ένα σκεύος που περιέχει ψεκαστήρα και να ψεκάζεστε καθόλη τη διάρκεια της παραλίας!

Δοκιμάστε το και χαρείτε το φετινό καλοκαίρι!

  

Γράφει η
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΣΚΕΡΙΔΟΥ - ΝΙΑΡΧΟΥ
HND in Counseling Psychology - Συστημική Ψυχοθεραπεία
Ολιστική Θεραπεύτρια Απελευθέρωσης APD-Herbal Medicine
Reiki Master-Teacher

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ψυχολογία

Εναλακτικές Θεραπείες

Βοτανοθεραπεία